036 - 17 62 71 info@sarashardesign.se

Sara Olsson

din frisör på Ekhagen

Sara Olsson

din frisör på Ekhagen

Frisörsalongen och jag

Jag är 33 år och har jobbat som frisör i snart 15 år. Jag gick min frisörutbildning på Bäckadalsgymnasiet i Jönköping och därefter jobbade jag som lärling i Vimmerby där jag också tog min Gesäll.

Under min tid i Vimmerby fick jag erbjudande om att jobba som frisör på spa-avdelningen på Holiday Club i Åre, och det ångrar jag inte en sekund att jag tog vara på den möjligheten. Genom en kontakt fick jag chansen att ta över Salong Sali som är en frisörsalong som funnits sedan 60-talet på Ekhagen i Jönköping, och därmed grundades Saras Hårdesign.

Jag har nu haft salongen på Ekhagen i 12 år och jag trivs väldigt bra. Nya kunder dyker upp varje vecka och varje dag blir till en ny utmaning – Inspirerande!

Välkommen du också till Saras Hårdesign!

BOKA TID

Ring gärna och boka i god tid då det under vissa perioder är ont om tider.

036 – 17 62 71

RING NU